Regnbuen

Kristin M. Birkeli

Stilling: Assistent

Kristin er assistent på Regnbuen og har vært det siden november 2006.

Irene Skistad Kalsaas

Stilling: Assistent

Irene er assistent på Regnbuen og har vært med siden barnehagen startet opp i 2006.

Sara Pedersen

Stilling: Pedagogisk leder

Sara er pedagogisk leder på Regnbuen. Hun har vært med siden oppstarten i 2006.

Stormen

Mona Iversen

Stilling: Pedagogisk leder

Mona er pedagogisk leder på Stormen - og er en av de som har vært med siden oppstarten i 2006.

Nils Magne Garnes

Stilling: Førskolelærer

Nils Magne er barnevernspedagog og har videreutdannet seg, slik at han nå også er barnehagelærer. Nils Magne er også eier av barnehagen, sammen med familien sin. Har vært med siden oppstarten i 2006.

Sølepytten

Audun Johan Skårnes

Stilling: Assistent

Audun er assistent på Sølepytten og har vært det siden oppstarten i 2006. Audun er fiskegeneral og båtansvarlig i barnehagen.

Ingri Soltvedt

Bente Langeland

Stilling: Pedagogisk leder

Bente er en av to pedagogiske ledere på Sølepytten. Hun har jobbet i barnehagen vår siden april 2008.

Julie Lian Sivertsen

Stilling: Pedagogisk leder

Julie er pedagogisk leder på Sølepytten og har vært det siden august 2014. .

Trude Loftheim Erdal

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Trude er barne- og ungdomsarbeider på Sølepytten. Trude har vært med oss siden oppstarten av barnehagen i 2006.

Andre ansatte

Børge Lindkvist

Stilling: Daglig leder

Børge er styrer i barnehagen og var med å starte opp barnehagen i 2006.

Marit Vikane

Stilling: Assistent

Marit er vikar i barnehagen vår og har vært det i flere år. Hun har noe fast engasjement på Stormen, men du ser henne nok på alle barnegruppene i løpet av året.

Trude Vikane

Stilling: Vikar

Trude vil du treffe på alle avdelinger gjennom året. Hun er en av to vikarer fra familien Vikane som vi er glad for at vi får ha her i barnehagen.