• Gøy med vann !!

Høsten er her og det betyr mye vann

• Skattejakt

Endelig er vi klar for Skattejakt

• Solplassenløpet 2019

Sommeren er her og da er det endelig klart for årets Solplassløp.

• Påskelam!

Påskeaften fikk vi nye lam i barnehagen.

• Knivlaging

Siste året i barnehagen skal førskolebarna få lage spikkekniv.

• Miljøagenter

Her i barnehagen har vi fokus på resirkulering. Vi bruker som alltid å starte det nye året med det.

• Endelig litt snø

Da var det endelig tid for litt aking.... det har vi gledet oss til lenge.

• Grisegøy på lekeplassen

Vi har lekedag med grisene på lekeplassen

• Vi lager revefelle

I løpet av våren og sommeren har det vært utført mange revestreker i og rundt barnehagen, og dette har gått ut over både hønsene og kaninene våre. En rev har hatt hi nede i skogen vår og det har etterhvert blitt litt for mange rever i skogen. Da bestemte vi oss like godt for å lage en revefelle.

• Ullgriser i Barnehagen

Da har vi endelig fått nye griser i barnehagen, og denne gangen har vi kjøpt oss to ullgriser.

• Nye kaniner har ankommet barnehagen!

Det er ikke bare nye barn i barnehagen vår, etter sommeren har det også kommet to nye kaniner til gårds.

• Nytt barnehageår!

Da er vi godt i gang med et nytt barnehageår, og som du ser av bildet har "springen" slått seg på igjen her på Garnes.