Stormen på tur til Lavoen

I dag var Stormen på årest første høsttur i lavoen. Alle barna fikk være med å sage et stykke av en furustokk. Stykket de fikk sage skal bli til en bokstav i alfabetstokken vår.

I dag var Stormen på en fin tur til Lavoen. Vi startet arbeidet med alfabetstokken vi skal lage og alle barna fikk være med å sage sitt stykke av en furustokk. På dette stykke skal vi male en bokstav og vi skal så henge hele alfabetet opp i skogen og bruke dette aktivit i lek og utforskinge av skogen. Alle sagde ivrig og alle fingre ble med hjem igjen:-)

Ellers klatret mange av barne i trærne og taulekene vi har laget der oppe ble flittig brukt. Vi gikk så ned igjen i barnehagen og spiste lunsj. På denne tiden av året er det mye veps og andre innsekter som blir litt nærgående når vi finner fram maten i skogen.

Så snart alle foreldre har fått passord og tilgang til avdelingsidene på nettsiden vår, vil vi legge ut flere bilder på albumsiden.