Gruppedag 17/10 2012

Idag har det vært gruppedag. Førskolegruppen har vært til lavvoen idag. 3-4 åringene har hatt formingsaktivitet inne. Sølepytten har hatt dyrestell og laget tomatsuppe i gammen.

Førskolegruppen gikk til Lavvoen.  Idag var det bokstaven I som skulle læres. Så vi begynte med å lage et Indianerbål og deretter indianersuppe (tomatsuppe). Vi måtte selvfølgelig gå på Indianerjakt dypt inn i skogen. Spennende tur som ble avbrutt av et egg som vi fant midt inni ingenmannsland og rett etter på var vi jammen gått ned bak grisene sin innhenging. Litt gjemsel måtte til og, og alle indianerne var med. Flott tur.

3 og 4-åringene har vært inne på formiddagen og hatt formingsaktiviteter. Vi lager flotte premier til basaren. 3 åringene har hatt samling der vi har hatt om rytmikk. Vi hører musikk og gjør forskjellige aktiviteter og slapper av. 4-åringene har arbidet videre med eventyret sitt og hørt en annen versjon av de tre små grisene..."De tre små ulvene og den store stygge grisen!" Her var mye likt, og noe HELT anderledes!

Sølepytten har hatt dyrestell i dag. Ikke masse sauer igjen nå i sauegården. Etterpå var vi i gammen og laget tomatsuppe. Noen av barna har vært ute og kost seg i finværet i hele dag!

Etter lunsj gikk vi alle ut og koste oss i finværet!!!