Animasjonsfilm med Førskolingene

Idag har Svanhild og Ingvill vært på besøk i barnehagen for å vise oss litt om hvordan man lager animasjonsfilm. Alle var ivrige på å sette igang.

Alle var spente på hvordan en animasjonsfilm ble til. Idag skulle vi få lage vår egen. Veldig kjekt. Alle fikk være med å flytte på dyrene, putene , tegningene og alt annet som ble brukt, men de fikk og trykke på knappen for å ta bilde av hver eneste bevegelse. Noen synest det var en laaaang prosess, men var allikevel spent på hvordan filmen ble tilslutt. Når filmen var ferdig fikk vi se det ferdige produktet på storskjerm på samlingrommet, og alle var enige om at vi hadde gjort en god jobb. Vi skal få tilsendt filmen om en stund slik at alle kan få se, både foreldre og barn i barnehagen. Har lagt ut noen bilder av dagen. Ha en fin dag.