FN - dagen, 24. oktober!

24. oktober avholdt barnehagen sin tradisjonelle FN-dag, med basar og kafe på låven. Fullt hus og en strålende innsats fra barn, foreldre og ansatte gjorde sitt til at det ble ny innsamlingrekord i år!

For 8. gang arrangerte barnehagen FN-dag på låven og som vanlig samlet vi inn penger til CARFs flotte arbeid i Brasil.

På forhånd har foreldre bidratt med gevinster, barna har laget gevinster i barnehagen og solgt loddbøker til nærmeste familie. Mange foreldre har bakt til kafeen, barnehagen har laget deilig betasuppe og førskolingene har laget flott plakater.

Når klokken nærmet seg 15.00 var låven smekkfull av barn, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler som kunne kose seg med deilig suppe og god bakst. Salget gikk strålende og pengene ramlet inn.

Loddbøkene ble etterhvert utsolgt og klokken halv fire startet trekningen. Det var mange spente fjes som håpet på å stikke av med de flotte gevinstene. Noen fikk oppfylt ønskene sine, andre håper å ha bedre lykke neste gang.

Uansett om vi vant eller ikke, så tror vi at de fleste hadde en flott opplevelse, på en heller våt oktoberdag.

Resultatet av basaren ble strålende og hele 21.333,50 ble samlet inn. Dette er ny rekord og vi tipper at CARF får god bruk for disse midlene.

Vi gleder oss allerede til neste år - og kanskje enda en ny rekord?

Vil du lese mer om det flotte arbeidet som gjøres i Brasil, kan du gå inn på denne lenken: http://kolibricarf.no/