Fjellklatring - nå er vi i gang!

Barnehagen har fjellklatring som et satsingsområde denne våren og sommeren. Nå er vi i gang - og gjett om det er gøy!

Etter at de voksne nå har vært på kurs, for å ivareta sikkerheten, klatreveggen er klargjort og klatreutstyret er på plass kunne vi nå starte opp med å klatre.

Stormen var første gruppe ut, og alle barn og voksne var med på første turen.

Barna fikk på seg sele og hjelm og satte i gang med friskt mot. Vi brukte to ruter som de fikk prøve seg på, med ulik vanskelighetsgrad. Alle fikk kjenne på det å henge i tauet og lærte seg å stole på at de var trygge.

Noen av barna klarte å komme helt til topps - så de kan kanskje få en vanskeligere rute neste gang. Andre syntes det var litt vanskelig, men ga alt for å få det til.

Som Samuel så greit sa det når han ble spurt om han ville komme ned: "Nei, jeg kan ikke komme ned enda, jeg er jo ikke kommet helt opp"!

Vi gleder oss til fortsettelsen og Regnbuen og Sølepytten er snart i gang de også.

Du finner flere bilder i fotoalbumet "Fjellklatring"!