Førskolegruppa på teater

9. Desember reiste førskolegruppa til Stend og Hordaland tater for å se Julerosene. Det ble en fin tur for både store og små.

Vi hadde leid egen buss som kom å hentet oss på parkeringsplassen og sjåføren som het Svein Kaptein måtte fortelle oss noen bussregler før vi gikk på bussen. Bussturen var gøy og vi fikk høre på musikk fra vennebyen. Da vi ankom teateret gikk vi først i kantinen og spiste lunsj. Vi hadde med skiver og melk/vann fra barnehagen. Så var vi klar for teateret. Alle fikk på seg en kappe, slik at det så ut som om vi kom fra middelalderen. Så gikk vi fint på rekke inn på teateret. Men det var ikke vanlige stoler eller benker der. Vi måtte sitte i scenen sammen med skuespillerne. Og det var mye fin sang og flotte kulisser, med mye røyk og flott lyssetting. Så forestillingen ble en magisk stund, selv om nok historien ikke var veldig tydelig for alle barna.

Etter teaterstykket gikk vi en tur rundt på omrdet rundt teateret. Der står det mange gamle bgninger utstilt som på et museum. Godt å få luftet seg litt etter en time stillesitting i en teatersal. Etterhvert kom bussen og hentet oss igjen og vi reiset hjem til barnehagen. På veien hjem fikk vi se film i bussen. Juleklassikere fra Disney, var populært blandt barna. Vi tror alle hadde en fin tur og opplevelse på teateret.